Tis-Tors

I tisdags gjorde jag väl inte något speciellt. Skrittade ut på en övertaggad Ulmus som piaffade hem efter en skymt av en älg ;P
 
I onsdags skrittade jag ut Ulmus på morgonen. Tog ut P och G innan jag tog tag i Manne. Han fick träns på sig och även ha longergjord :) Han brydde sig knappt när jag drog åt gjorden så det är ju ett gott tecken ;) Satte en grimma över tränset och longerade honom i ridhuset. Det gick ovanligt bra att longera honom aktiskt ;) Han har svårare att fatta galopp i vänster varv då han ofta fattar höger galopp. Däremot byter han rent och fint så det gör inte så mycket att han fattar fel tycker jag ;) I höger varv fattade han rätt vaje gång och orkar hålla den galoppen mycket längre. Sen gick vi till spolspiltan och skrubbade hans hovar och fixade med hans mugg som han har på ena bakbenet.
 
Packade lunchen, åkte till Granngården och köpte hästfoder och fixade klart allt till våra hästar innan jag kastade i mig lite lunch och åkte till Solna för att jobba em. Kom hem vid 18:30, så hoppade in i duschen för att åka iväg och fira valborg med kompisarna ;)
 
Idag har jag jobbat 7-12:30 på Solna. Är lite död på soffan nu efter att ha käkat lunch men ska ut och hjälpa pappa laga vår hage (som P, G och Manne tydligen massakerade igår..?). Sen ska jag mocka till de tre för Moa kommer ut idag och tar hand om Ulmus ;)
 
Några ekipage på Solna som stod och knoppade idag inför lektionshästmästerskapen.. Snacka om att man blev tävlingssugen... :/