Torsdag

Full rulle hela den är här veckan med jobb på Fjärilshuset och efter det köra hösilage till betet och rida Ulmus. Så känner mig lite allmänt trött men är ledig på söndag och får vila upp mig då ;) Jag red Ulmus igårkväll i ridhuset och red igenom LB-programmet jag ska rida imorn och det gick rätt bra. Men det känns som att han inte kommer orka två starter men vi får se ;)




Onsdagmorgon

Håller på att skritta av Ulmus. Har ridit ett dressyrpass på Bullen i ridhuset, ska trimma en sväng ikväll med ;) I måndagskväll blev det inget andra pass den dagen utan istället handla mat och köra ut hösilage till betet. Igår kom Mamma hem från sjukhuset efter att ha varit där en månad så då blev det fika hos föräldrarna istället för att rida.. Så då får det bli dubbla pass idag istället ;)




På gång igen.. Typ..

Det har varit mycket jobb och annat på sistone så ridningen har prioriterats bort lite men nu börjar Ulmus bli på G igen. Manne vilar fortfarande eftersom att värmen i hans framknä ej har gått över. Så det blir förmodligen inget 4års-test utan fokus nu blir på Ulmus så att Manne får sättas igång sen i lugn och ro när hans ben inte längre är varmt.

Ulmus och jag är anmälda till en LB på lördag och anledningen till varför vi backar lite i klasserna är för att han inte är tillräckligt igång för att gå Msv, han har inte tävlat på 9mån och vi har inte ridit för tränare på 9mån. Det är inte ens säkert att vi får över 60% på lör eftersom Ulmus inte sett dressyrstaket på 9mån och har ju en tendens att bli lite spänd..

I helgen hängde jag med Erika med Calle på fälttävlan och nu är jag taggad till tusen att komma igång och träna! Ulmus red jag ut på en sväng imorse tsm med syrran och tänkte dressyra lite ikväll också om jag hinner.