Veckan som gått

Det har varit en mellanvecka typ. Manne har ju varit tjock i ett ben fram till i fredags då det tillslut såg ut som vanligt igen. Så han har ju mest tagit det lugnt den här veckan och promenerat. 

Ulmus fick hoppa in istället för Manne på hoppningen i onsdags och var superfin. I torsdags red jag sämsta dressyrpasset på Ulmus ever typ. I helgen har han tagit det lite lugnt för jag har inte velat rida med bett för han har fått skavsår i mungipan. 

Grissen har haft en supervecka! Vi inledde med uteritt med Sara i måndags, i tisdags red jag ut själv runt åkern (första gången på typ två år som han rids ut själv) och igår så red vi lite bommar i ridhuset som han tyckte var jättekul ;D






När måndag känns som lördag <3

Umgicks med Sara hela dagen igår och hi nörjade med att rida ut på Bullen och Grissen. Tanken var att jag skulle ridit ut på Manne men han hade fått ett broddtramp på ena bak och blivit lite tjock i kotan - ingen feber och inte direkt halt så det är nog inte superallvarligt. Men då tog jag Grissen istället för att jag ändå skulle rida honom igår ;)

Vi red bort till Stjärnborg och både travade och galopperade på en nöjd och glad Grissen :) Han blev bara rädd för en hund som skällde och gjorde då en halvpiruett men inget allvarligare än så ;)

Jättemysig start på dagen och sen åkte vi och hämtade halm innan vi fixade klart i stallet. Vi lassade ur halmen vid intaget och åkte sedan och köpte kina för att lyxa till måndagen lite :P

Bara en allmänt bra mellandag att bara hänga med sin bästis utan krav på något <3

Två bilder som Kersti tog innan vi red iväg ^^ Ulmus ser pytteliten ut bredvid Grissens 175+cm i mankhöjd :P