Update

Dagarna bara flyger förbi och snart är det jul. Manne har mu haft 3v vila och ska börja sättas igång lite lugnt. Idag får han springa av sig i ridhuset så blir det longering resten av veckan. 


Ulmus spolas 2ggr/dag i näsan, går på metacam och promeneras så mycket jag orkar/hinner. Han verkar hyffsat pigg och glad iaf. Återbesök i slutet på den här veckan för att kolla av status. 

Förra veckan red jag Leo en kortis på ridskolan, Agent rider jag på tisdagar och så satt jag på Rembrandt en sväng för att hans ägare var sjuk. Så jag har fått rida lite grann ändå ;)

Nu sitter jag i bilen på väg hem ftån Nyköping med 2st ponnysar bak i släpet. Jag kommer hjälpa till att rida den ena nu när mina hästar ändå inte är igång :)





Ulmus: Återkomsten

Vi åkte ju på återbesök med Ulmus igår till Mälarkliniken. De konstaterade att de behövde öppna upp hålet i huvudet igen för att få bättre koll. När de fått upp hålet igen så bara vällde det ut slem >.< Stackars Bullen. Sen spolade de med typ 9L natriumklorid innan de var nöjda med hur klar vätskan var som kom ut. Han fick vara kvar där över natten och nu har de spolat 2ggr idag så nu får han komma hem :) Så nu sitter jag i bilen med mamma för att hämta hem honom.

Bild från när han hade slang i våras. Kolla vilken gullig stjärn han har ^^




På väg till kliniken...

... för återbesök med Ulmus. Håller tummarna för att det ser bättre ut än för 10dagar sen.

Gammal bild från när vi red från Solna Ridskola till Hagaparken




Black Friday

Den här fredagen känns lite svartare än förra veckans rea-fredag. Började arbetsdagen med att vara med och avliva en ridskolehäst, inget jag vill uppleva igen direkt. Det har varit en lång vecka och jag ser fram emot lördagkväll när jag kan andas ut på riktigt inför 2 dagar ledigt. Jobbat sen i tisdags och igårkväll var jag med familjen på julbord i Waxholm vilket var väldigt mysigt men gjorde att man kom i säng lite sent.. Och dålig sömn på grund av dagens arbetsuppgifter gjorde det inte bättre. Men jag behöver bara uthärda 2h till idag på ridskolan och sen heldag på Fjärilshuset imorn.

Den här har fått vintevila nu