Bäst hittills och helt okey..

.. så kan meetingets två första klasser sammanfattas ;) Först ut var MsvC:2 igår och Ulmus kändes jättefin! Lite småmissar i öppnorna och spänt i galoppserpentinerna men däremellan avspänd och fin häst ^^ Helt klart den bästa känslan i MsvC:2 hittills och vi slog vårt personbästa när domarn gav oss 61.889%. Det var väl en hyffsat rättvis bedömning men tyckte hon var liite snål på vissa grejjer. Sen var det ju såklart surt att vara 1p ifrån andra kvalet till MsvB ;P Men jättenöjd med Ulmus efter den ritten! Vi slutade 5 av 11 med 3 placerade. 

Idag har vi hunnit starta en LA:4. Han kändes fin på framridningen men spände till mot slutet. Inne på banan fanns antydan till spänningar där men han höll sig på mattan hela travprogrammet och känslan var helt okey - hyffsat avslappnat, inget wow men inga missar. Bakdelsvändningarna så kortade jag inte skritten tillräckligt mycket till den första men den andra blev bättre. Galoppen var han väldigt spänd men mjuknade lite efter halva tio-metersvolten och höll sig avspänd under förvända. Sista uppvändningen med ryggning kändes väldigt rak och bra, vilket även domaren tyckte för vi fick 7:or på de sista momenten ;) Men känslan var som sagt helt okey och blev väldigt glad när utdelningen blev 64% :) Vi slutade 5:a av 8 startande (2 placerade). 

Nu laddar vi om till helgens första MsvC:1. Det är samma domare som igår så vi får se om hon gillar oss bättre idag ;)






På väg!

Nu sitter jag i bilen med mamma vid ratten och Ullebullen bak i släpet ;) Vi ska till Linde Ridskolas dressyrmeeting där vi ska göra 5 starter under helgen. Första starten är kl 16:22 i em och det känns jätteskönt att kunna lasta och komma fram tidigt och hinna packa upp i lugn och ro innan det är dags att börja knoppa :) Ulmus fick vara ute i hagen 8-19 igår och bara gå en promenad igårkväll för att spara på kraffterna inför helgen. Jag rider ju bara en klass idag och då kan jag rida fram lite längre utifall han skulle ha lite träningsverk från i onsdags. 

Igår var jag i stallet hela em och smörjde och packade det mesta inför helgen. Packade klart det sista imorse medan Ulmus käkade frukost och så fick han bada nu på morgonen för att undvika onödiga pissfläckar om han skulle badats igårkväll ;) 






Ett försök till att fylla tomrummet..

Ja, för vad ska man annars roa sig med kl 05:36 en torsdag? Lite sugen på att blogga igen nu när skolan är slut för den här gången och inte drar igång förrän i sep igen. Jobbar sedan (snart en månad tillbaks - redan..?) på Premo 6 nätter i veckan men har nu minisemester i 4 nätter för att kunna smita iväg på meeting i helgen ;D Jag, Ulmus och mamma drar till Örebro fredagmorgon och startar totalt 5ggr under helgen. Manne har sommarlov sedan 3års-testet och ska inte sättas igång förrän i mitten på juli ;) Syrran har gått och köpt en ponny och det är väl ungefär det som hänt på sistone :)