Solna FRK LB:3, Klubbtävling

Tävlingen idag gick faktiskt över förväntan! :) Det är min 5:e start med Goldie och vår andra LB:3a. På framridningen kändes han fin för det mesta. Fick sparka på han någon gång när han inte riktigt tog skänkeln och sen strulade övergångarna efter mellangaloppen lite, men på det stora hela finare än vad jag hade förväntat mig med tanke på hur han gått hemma senaste två dagarna.

Inne på banan var han lite spänd i skritten först men det släppte när jag började trava fram. Lade lite 10m-volter, någon serpentin och han kändes mjuk och hyffsat följsam ;) Ritten är nog den bästa vi gjort hittills på tävling! :D Han var ganska stadig i form och tempo, och vi fick inte alls dom här hackiga ställena i traven när han tror att han ska sakta av :) Det som strulade lite var att han inte riktigt tog skänkeln i första mellantraven vilket gjorde att det blev en knapp ökning. Även i upptagningen i första mellangaloppen blev han lite stressad och slog upp huvudet men det märktes inte av i resten av ritten. Andra mellantraven och galoppen kändes mycket bättre ;)

Har inte fått se protokollet än så återkommer senare med resultatet ;) Mamma filmade också så ska väl försöka få upp den videon också, men här kommer en stillbild sålänge ;)






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback