Summering av Mars: Manchester

Det har hänt en hel del under marsmånad. Här kommer en liten sammanfattning av vad Manchester gjort så kommer en summering av mars med Ulmus :)

 

Manchester preppas för fullt inför 3-årstestet som han nu är anmäld till. Han kommer genomföra den i Gävla den 31 maj. Fokus i ridningen har på sistone legat på galoppfattningar som han nu börjar bli riktigt bra på. Han har börjat bjuda lite i galoppen och nästa steg är att kunna galoppera hela varv. Det längsta vi har galopperat hittills har varit långsida-kortsida-långsida men den sista kortsidan är lite läskig så han bryter av där när jag försöker vända över. Men det släpper nog snart ;)

 

Sen var vi iväg med Team Man-Pop och löshoppade på Stjärnborg. Manne var en liten stjärna och hoppade 125cm utan större problem :D Det är bara 5cm från höjden de ska hoppa på 3-årstestet för att få hoppdiplom! :) Så vi ska tillbaka dit i slutet på april och löshoppa igen så fram till dess hoppar vi bara lite lågt hemma för att det inte ska kännas så jobbigt hela tiden ;)

 

Manchester förra våren 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback